Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14-15 лютого вимикатимуть світло! На зазначені дати заплановано другу хвилю вимкнення злісних боржників, які тривалий час не оплачують рахунки

Важлива інформація
09.02.2024

14-15 лютого вимикатимуть світло!

На зазначені дати заплановано другу хвилю вимкнення злісних боржників, які тривалий час не оплачують рахунки.
 
Наполегливо просимо побутових споживачів, які мають заборгованість за електричну енергію, уникнути процедури вимкнення, якомога швидше здійснивши оплату.
 
Якщо з об’єктивних причин покрити заборгованість немає, нагадуємо про можливість укласти договір реструктуризації.
 
Для цього необхідно звернутися в ЦОК або онлайн-офіс ПРИКАРПАТЕНЕРГО • ТРЕЙД: https://document.pret.com.ua/web/login із заявою про складання графіку погашення заборгованості.
 
Долучити квитанцію про оплату не менше 30 % боргу та надати довідки, що підтверджують неплатоспроможність (довідку про склад сім'ї, довідку про доходи, акт обстеження матеріально-побутових умов).
 
Не забувайте сплачувати поточні рахунки, щоб не накопичувати нові борги.
Збережіть комфорт і світло в домівках!
Для консультацій звертайтеся до нас у зручний спосіб:
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше