Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини

Привітання
20.11.2023
20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Дата обрана не просто так. Саме у цей день у 1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а у 1989 році – Конвенцію про права дитини. Метою проведення цього дня є захист прав дітей та розвитку дружнього середовища стосовно дітей у всьому світі, а також святкування глобальної єдності та взаєморозуміння між дітьми, підтримки ініціатив, спрямованих на забезпечення добробуту дітей у всьому світі.
 
Нехай щасливими будуть ясні дитячі очі, нехай вони завжди світяться радістю, здоровою цікавістю і щирим подивом. Нехай дитяча енергія і бажання все встигнути, заряджає всіх на світі. Нехай кожен малюк на землі, буде захищений і обласканий батьками.
 
Служба у справах дітей Печеніжинської селещної ради вітає всіх дітей зі Всесвітнім днем дитини.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше