Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

21 вересня - Міжнародний день миру

Привітання
21.09.2020

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі з 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день глобального припинення вогню та насильства.

Цей день для того, аби спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом його досягнення.
Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба українців на Донбасі. Найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир — це щоденна праця кожного українця задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.
Миру всім!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше