Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійний концерт «Команди А» у межах туру «Дорога до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України

Оголошення
08.05.2023
За підтримки Світлани Онищук – голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації 21 травня 2023 в Коломиї пройде концерт «Команди А» в рамках благодійного туру «Дорога до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України.
 
Концерт відбудеться в Коломийському драматичному театрі ім.І.Озаркевича, початок концерту о 16:30.
 
Благодійній концерт відбудеться за участі Ніни Матвієнко та відомих артистів України.
«Команда А» - це артисти, які свідомо залишилися в Україні, щоб бути з українським народом у найскладніші часи. На початку повномаштабного вторгнення вони об’єдналися в творчу команду, щоб влаштовувати благодійні концерти на підтримку внутрішньо - переміщених осіб, медиків, діток, військових і всіх мирних жителів України. За час повномаштабного вторгнення «Команда А» дала понад 100 благодійних концертів у 13 областях України.
 
Офіційні квитки на сайті KARABAS або за тел.: 03433 4 78 44
ВІДВІДАЙТЕ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У КОЛОМИЇ!
ПІДТРИМАЙТЕ ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше