Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Бути помітним у темряві" - захід під такою назвою провели для учнів 1-4 класів Печеніжинського ліцею начальник сектору ювенальної превенції майор поліції Петро Михайлюк та поліцейський офіцер громади Володимир Гуцуляк

Новина
23.11.2023
"Бути помітним у темряві" - захід під такою назвою провели для учнів 1-4 класів Печеніжинського ліцею начальник сектору ювенальної превенції майор поліції Петро Михайлюк та поліцейський офіцер громади Володимир Гуцуляк.
 
Короткий світловий день, темний верхній одяг та погані погодні умови роблять пішоходів майже непомітними для водіїв у темний час доби. Використання світловідбиваючих елементів - це необхідність як для дітей, так і для дорослих.
 
Представники Коломийського РВП ГУНП розповіли дітям, якими бувають світловідбиваючі елементи, куди їх краще кріпити, про правила дорожнього руху та як убезпечити себе на дорозі. Діти охоче прислухалися до порад поліцейських та активно задавали питання.
 
Бережіть себе та будьте помітним!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше