Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

COVID 19 - не виправдання домашньому насильству

Медицина
14.05.2020

Про протидію домашньому насильству в умовах карантину інформує департамент соціального захисту населення Івано-Франківської ОДА. “У зв’язку з карнатинними заходами у світі відслідковується тенденція до збільшення кількості випадків домашнього насильства. Для людей, які зазнають домашнього насильства, соціальна ізоляція означає залишитися наодинці з кривдником. Тому інформуємо громадськість про можливість отримання допомоги у кризових випадках, а також для забезпечення доступності та якості соціальних послуг, які можуть отримувати постраждалі особи”, – заначає заступник директора департаменту, начальник управління соціального захисту населення Галина Сеник.
На номер 15 47 може звернутися кожен, хто потерпає від насильства. Там нададуть кваліфіковану інформаційну, психологічну та правову підтримку, а за потреби — й екстрене реагування поліції. Гаряча лінія працює у цілодобовому режимі на всій території України.
Департамент соціального захисту населення ОДА, як регіональний координатор з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, інформує про діючі ʺгарячіʺ лінії, куди можна звернутись у випадку домашнього насильства:

➡️Державний кол-центр з питань запобігання домашньому насильству 15-47, працює цілодобово;
➡️Національна ʺгаряча лініяʺ з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335, або з мобільного 116 123, працює цілодобово;
➡️Дитяча ʺгаряча лініяʺ 0-800-500-225, 116-111 з мобільного;
Урядовий кол-центр 15-45.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше