Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Декларуй-ДоброЧесно!

Новина
16.01.2020

Сьогодні, 16 січня, спеціалістом відділу загальної та організаційної роботи виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради ОТГ Оксаною Недільською проведено семінар-навчання для старост сіл та працівників виконавчого комітету щодо порядку заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Оксана Недільська зазначила, що з 1 січня 2020 року розпочався черговий етап подання декларацій. Ознайомила працівників та старост сіл із роз'ясненнями та методичними рекомендаціями щодо вимог фінансового контролю, встановленим Законом України “Про запобігання корупції”. Також акцентувала увагу на внесені зміни під час заповнення е-декларації, на обов’язковому поданні працівниками відповідних е-декларацій, забезпеченні належного контролю за даним процессом та побажала працівникам успішного подання декларацій.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше