Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дидактичні матеріали для НУШ

Освіта
09.11.2020

Вже третій навчальний рік поспіль в закладах загальної середньої освіти Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади відбувається практична реалізація ключової реформи української школи - Концепція НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА.

По іншому відбувається планування і дизайн освітнього простору школи. Це створення творчого, мобільного та ергономічного робочого середовища (нові меблі та техніка, сучасні дидактичні матеріали, які допомагають урізноманітнити та унаочнити процес навчання та зробити його ще цікавішим).

У 2020 році продовжувалось зміцнення навчально-матеріальної бази НУШ.
За рахунок співфінансування з державного та бюджету Печеніжинської селищної ради у 2020 році для забезпечення сучасними дидактичними матеріалами для НУШ було виділено 161,300 тис. грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше