Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО УВАГИ ВСІХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЯ З-ЗА КОРДОНУ!

Важлива інформація
23.03.2020

Після повернення додому суворо дотримуйтеся режиму самоізоляції, щоб убезпечити себе і близьких.
Кожен громадянин України, який повертається з країни, де були зафіксовані випадки COVID-19, має пройти необхідні контрольні процедури, повідомити орган місцевого самоврядування про свій приїзд та місце перебування ви можете заповнивши анкету та надіславши її на електронну пошту pechenizhyn_s_rada@ukr.net.
Самоізоляція передусім означає, що ви впродовж щонайменше 14 днів уникаєте будь-яких контактів з іншими людьми, щоб зменшити ризик зараження. Неприпустимі контакти віч-на-віч ближче ніж 1,5 метри та довше 15 хвилин.
Єдиний виняток – звернення по медичну допомогу. При будь-яких симптомах хвороби зателефонуйте своєму сімейному лікареві або лікарці і дотримуйтесь подальших рекомендацій.
Детальна інструкція щодо заходів безпеки для тих, хто повертається з-за кордону за посиланням: https://bit.ly/2wsmYKt

Також нагадуємо, що передбачена адміністративна відповідальність за самовільне залишення місця обсервації (карантину). За це передбачено штраф від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів (від 17 000 грн до 34 000 грн), а для посадових осіб – від 2000 до 10000 неоподаткованих мінімумів (від 34 000 грн до 170 000 грн).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше