Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Додаткові обмеження щодо карантину

Медицина
23.02.2021
Шановні мешканці громади, у зв'язку з стрімким поширенням коронавірусної інфекції, хочемо нагадати, що на території громади та області, діють додаткові обмеження, а саме:
  • заборона діяльності ринків, крім продовольчих товарів та засобів побутової хімії;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання.
Сподіваємося на ваше розуміння та відповідальне ставлення.
Також нагадуємо, що наслідком порушення правил карантину є притягнення до адмінвідповідальності!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше