Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дякуємо кожному депутату VII скликання за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади

Новина
30.11.2020

Уже завтра відбудеться перша сесія Печеніжинської селищної ради VІІІ скликання, а перед тим хочеться подякувати усім депутатам попереднього скликання за роботу і за те, що навіть у складних обставинах, вони зуміли зберегти єдність і працювати на користь Печеніжинської громади.

Дана каденція почала роботу 12 листопада 2015 року. Депутати VІІ скликання провели 46 сесій селищної ради і ухвалили 2901 рішення, важливих для функціонування різних сфер.

За ці роки вдалося закласти міцний фундамент, реалізувати безліч важливих проєктів, прийняти низку соціально-цільових програм та важливих рішень.
Ця каденція увійде в історію як перша каденція Печеніжинської ОТГ - однієї з перших громад в Україні.

Ви творили історію, на вашому прикладі вчилися інші. Було не просто, були непорозуміння та суперечки, але попри все вдавалося знаходити компроміси, рухатися вперед та робити нашу громаду кращою.

Дякуємо кожному депутату VII скликання за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та розбудову місцевого самоврядування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше