Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Футбольні змагання у Печеніжинській ОТГ

Спорт
25.10.2019

24 жовтня змаганнями з футболу стартували Спортивні ігри серед учнів закладів загальної середньої освіти Печеніжинської об’єднаної територіальної громади. Матчі серед збірних команд ліцеїв проходили на Печеніжинському стадіоні та закінчились загальною перемогою господарів, команди Печеніжинського ліцею, друге місце у команди Рунгурського ліцею, а на третьому розташувались футболісти із Сопівського ліцею.

Водночас на стадіоні села Сопів за перемогу змагались учні гімназій де у підсумку перемогу виборола команда Молодятинської гімназії перемігши у фінальному двобої суперників із Малоключівської гімназії – ІІ місце, третю сходинку посіли учні Кийданецької гімназії.

Наступним видом змагань в залік Спортивних ігор будуть змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше