Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ID-картка – обов’язкова вимога участі в ЗНО!

Важлива інформація
29.03.2019

Учням, яким виповнилося 14 років, необхідно вчасно подбати про оформлення паспорта громадянина України (ID-картка).

Нагадуємо школярам та їх батькам, що наявність ID-картки обов’язкова умова  для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Також ID-картка знадобиться і тим школярам, які збираються вступати у вищі навчальні заклади після закінчення 9-го класу.

Зауважуємо, що паспорт громадянина України (ID-картка) для цієї категорії громадян оформлюється безкоштовно та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів із дня оформлення заяви-анкети для його отримання.

Для оформлення ID-картки потрібно зібрати необхідні документи (перелік на сайті Державної міграційної служби України за посиланням https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni/id-vidacha-pasporta-gromadyanina-ukrajni-u-formi-kartki-po-dosyagnennyu-14-richnogo-viku-vpershe.html) та звернутися у територіальний підрозділ ДМС України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше