Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Катастрофа, яка закарбована у пам'яті

Новина
26.04.2020

Минає 34-а річниця від дня трагедії на Чорнобильській атомній електростанції 26 квітня 1986 року.

Найстрашніша катастрофа за історію людства... Тисячі загублених доль... Жорстокий урок для наступних поколінь...
Це все про одну подію, яка стала точкою неповернення для багатьох: тих, хто віддали своє життя та здоров’я на ліквідацію наслідків, тих, хто змушені були залишити родинні гнізда і шукати прихистку в іншому місці, тих, хто і досі відчуває на собі вплив "мирного атома".

На жаль, напередодні відзначення річниці трагедії, в зоні відчуження розпочалися масштабні лісові пожежі. І знову українські рятувальники вийшли на ліквідацію вогняної стихії ризикуючи своїм життям та здоров’ям.

Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків, в тому числі й жителів нашої громади — пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які відправились на зустріч невідомій небезпеці, виявивши жертовність та високий патріотизм зупиняючи ядерну катастрофу. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.

Ми щиро дякуємо та вклоняємося перед вашим подвигом! Чорнобильський біль не стихне ніколи, як і вдячність усім ліквідаторам за їх подвиг!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше