Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Колядки, вертепи, щедрівки. У Печеніжинській ОТГ відбулося фольклорно-етнографічне свято «КОЛЯДА»

Культура
26.12.2019

25 грудня 2019 року в Будинку культури смт. Печеніжин відбулося традиційне фольклорно-етнографічне свято «Коляда», в якому взяли участь вихованці Печеніжинського закладу дошкільної освіти «Гуцулочка» та учні закладів загальної середньої освіти Печеніжинської ОТГ. Під час свята колективами було продемонстровано весь цикл новорічно-різдвяних свят. Свято сприяло збереженню, розвитку та популяризації традиційної культури, творчому зростанню фольклорно-етнографічних колективів краю, вивченню автентичних матеріалів, збагаченню їх репертуару, відродженню різдвяної обрядовості .

До всіх присутніх з привітаннями та солодкими подарунками  звернулися голова Печеніжинської селищної ради ОТГ Ігор Довірак та начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайло Яворський.

Щиро дякуємо  всім учасникам за подароване свято, атмосферу  духовності, традицій, святкових емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше