Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Печеніжинську ОТГ на VIII Конгресі ініціатив Східної Європи представив селищний голова

Новина
24.09.2019

Протягом 23-24 вересня 2019 року у Любліні (Польща) триває VIII Конгрес Ініціатив Східної Європи, який є платформою для налагодження стійких транскордонних відносин між країнами Європейського Союзу та Східного Партнерства, а також  місцем натхнення та формування ідей у сфері міжнародного співробітництва. У роботі Конгресу бере участь селищний голова Ігор Довірак.

Вчора, 23 вересня, Ігор Довірак виступив перед присутніми, презентуючи учасникам Конгресу Печеніжинську ОТГ, а також розповів про те, як  була здобута  перемога у проекті «Громада на Мільйон» та реалізовано головний приз від Western NIS Enterprise Fund один мільйон гривень.

Конгрес Ініціатив Східної Європи – це десятки годин дискусії, які відбуваються у 12 програмних лініях, зокрема: локальна демократія, політика та безпека, регіональні партнерства, збалансований розвиток, мобільність, спадщина та поєднання, Центральна Європа, наука та освіта, рівність, культура, туристка та бізнес-панель Lub-Invest.

В рамках Конгресу відбудеться також Біржа грантодавців, яка допоможе підвищити рівень знань у сфері можливостей використання доступних зовнішніх джерел фінансування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше