Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ліквідація наслідків стихії в селі Рунгури

ЖКГ
04.09.2020

Державне підприємство «Дороги Прикарпаття» продовжує роботи по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на території громади у червні 2020 року, а саме відновлення ділянки автодороги С090704 Печеніжин – Слобода по вулиці Шевченка в селі Рунгури (автодорога знаходяться на балансі департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування ОДА).

Вартість робіт по відновленню автодороги та берегоукріплення на даній ділянці складає більше 5,5 млн.грн.
При проведенні ремонтних робіт на дорогах державного та місцевого значення, особливу увагу приділено ремонту автодороги С 090704 Печеніжин – Слобода, (0+000-8+900) довжина - 8,9 км.

Тому звертаємося до всіх мешканців цих сіл, деякі політичні сили намагаються ввести вас в оману та розповсюджують неправдиву інформацію.
Офіційно заявляємо, що одразу після закінчення робіт з відновлення проїзду розпочнеться ремонт дороги Печеніжин-Слобода, незабаром очікуються результати по закупівлі робіт.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше