Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Матч за Суперкубок

Спорт
19.08.2019

18 серпня 2019 року на стадіоні «Колос» села Турка вперше в історії футболу Коломийщини відбулися матчі за Суперкубок Коломийського району. Право взяти участь у матчі надали чемпіонам району та володарям кубку. Серед юнацьких складів матч відбувся між командами ФК «Довбушівець» Печеніжин – ФК «Мишин», результат матчу 0:2 на користь мишинських футболістів. У дорослому двобої зійшлися ФК «Сокіл» Коршів – ФК «Довбушівець» Печеніжин, у підсумку перемогу святкували гравці ФК «Сокіл» з рахунком 3:0.

Нагадуємо, що 01 вересня 2019 року ФК «Довбушівець» розпочне сезон 2019-2020 з домашнього матчу проти команди ФК «Сокіл» Коршів, початок матчів заплановано на 14:00 – юнацькі склади, 16:00 – дорослі склади. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше