Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минає рік як у бою за Україну, 21 березня, героїчною смертю загинув Микола ГРИДЖУК з с. Слобода

Новина
21.03.2024
Минає рік як у бою за Україну, 21 березня, героїчною смертю загинув Микола ГРИДЖУК з с. Слобода. Він боровся за незалежність країни з 2014 року і з перших днів повномасштабного вторгнення знову був у лавах захисників.
 
Головний сержант, командир кулеметного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс", для якого особовий склад був понад усе, він робив все для того, щоб зберегти життя своїх хлопців. На жаль, себе вберегти не зміг.
 
Всі пам'ятають його, як щирого, привітного, талановитого чоловіка, відважного воїна, великого патріота України. Без любові та підтримки залишилися дружина, донечки та мама захисника.
 
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Миколу ГРИДЖУКА нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
 
Він загинув за нас, за майбутню перемогу, за Україну. Шана та слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше