Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минає рік, як загинув воїн Дмитро Фреюк. Торік, 5 квітня, війна забрала життя нашого молодого захисника, жителя села Кіданч

Новина
05.04.2024
З початку війни, у 2014 році, Дмитро вступив добровольцем у 95-у окрему бригаду. Там розпочався його бойовий шлях. Виконував бойові завдання в Донецькій області. Після тривалого часу перебування на передовій повернувся додому на лікування.
 
Після повномасштабного вторгнення став до лав Національної гвардії України з однією метою – стерти ворожу орду з святої української землі. На жаль, загинув 5 квітня 2023 року в бою з російськими окупантами поблизу села Шипилівка Сєвєродонецького району Луганської області.
 
Він був воїном, але не тільки. Молодий тато, люблячий чоловік, сповнений сподівань та планів, він так і не побачив народження свого синочка Дениса. Йому було тільки 32... Всі пам'ятають Дмитра, як вірного друга та побратима, патріота, чоловіка з з щирим серцем та душею.
 
Пам’ятаймо, якою ціною воїни виборюють волю нашої України. Пам’ятаймо та шануймо всіх наших Героїв.
 
Назавжди в строю, назавжди в пам'яті!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше