Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen впродовж дії воєнного стану в Україні, зокрема і в Печеніжинській територіальній громаді, надає продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб

Новина
27.08.2022
Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen впродовж дії воєнного стану в Україні, зокрема і в Печеніжинській територіальній громаді, надає продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб.
 
У червні 2022 року регіональна лідерка програми Дарія Кулінич відвідала нашу громаду та ознайомилась із роботою Печеніжинського місцевого центру гуманітарної допомоги. Поспілкувалася із працівниками про принципи та порядок видачі допомоги у територіальній громаді. За результатом відвідин, з другої половини червня, від World Central Kitchen поступив у громаду перший вантаж допомоги.
 
Загалом соціально-вразливі категорії та ВПО отримали 1617 продуктових наборів, а це орієнтовно 16 тонн якісних та поживних продуктів.
 
Пеніжинська громада від початку збройної агресії надала прихисток понад 2600 мешканцям різних регіонів України, в яких ведуться збройні дії.
 
World Central Kitchen - це некомерційна неурядова організація, яка забезпечує харчуванням постраждалих після стихійних лих. WCK заснована в 2010 році знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом, який разом з своєю командою готував їжу на Гаїті після руйнівного землетрусу. Метод роботи World Central Kitchen полягає в оперативному реагуванні та співпраці з місцевими кухарями для розв’язання проблеми харчування відразу після катастроф, а також підтримує та годує українців під час війни росії в Україні. Засновник організації Хосе Андрес особисто супроводжує та роздає гуманітарні товари у постраждалих від війни містах України.
 
23 серпня Печеніжинська територіальна громада отримала останній раз у цьому році гуманітарну допомогу від World Central Kitchen в кількості 300 продуктових наборів, які розраховуються - 1 набір на сім’ю внутрішньо переміщених осіб.
 
Наша громада в особі селищного голови Ігоря Довірака висловлює щиру подяку за неоціненну допомогу World Central Kitchen та координаторці Дарії Кулінич, бухгалтерам і водіям організації за підтримку внутрішньо переміщених осіб, заради спільного майбутнього вільної, незалежної та процвітаючої європейської країни Україна🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше