Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мобільний застосунок «112:UA» сприятиме вирішенню питання доступності для осіб з порушенням слуху

Правова консультація
21.02.2020
В Україні налічується більше 42 тисяч осіб з порушенням слуху. Зокрема, на Прикарпатті проживає 1163 глухих та слабочуючих. Проблемою для цієї категорії людей, їх залежності від інших є виклик екстрених служб.

Задля покращення ситуації в плані доступності цієї послуги  для осіб з порушенням слуху громадська спілка «Українські системи та блокчейн рішення» розробила пілотний проект – мобільний застосунок «112:UA». Завдяки програмному забезпеченню «112:UA» глухі та  слабочуючі особи матимуть можливість самостійно здійснювати виклики служб екстреного реагування - пожежну, швидку допомогу, поліцію, службу газу з використанням дистанційного відозв’язку «Сервіс-УТОГ».

Із більш детальною інформацією  про пілотний проект можна дізнатися на сайті Project «112:ua».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше