Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

МОЗ України запустив флешмоб #ЗалишаюсяВдома

Важлива інформація
20.03.2020

МОЗ України закликає залишатися вдома під час карантину.

"Стань прикладом для інших, поділися закликом #ЗалишаюсяВдома через рамку для фото у Facebook від МОЗ України", – йдеться у повідомленні на сторінці міністерства.

МОЗ України закликає уникати відвідування місць масового скупчення та по можливості залишатися вдома, аби убезпечитися від інфікування респіраторними захворюваннями та, зокрема, коронавірусом COVID-19. Самоізоляція – найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в усіх країнах, де її було зафіксовано.

МОЗ нагадує, що прості правила рятують життя: не забувайте регулярно та ретельно мити руки з милом та тримайте дистанцію. Будьте пильними та піклуйтеся про своє здоров‘я, обов'язково зверніться до лікаря, у разі поганого самопочуття.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше