Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оперативна нарада щодо функціонування медичних закладів громади

Засідання
03.12.2019

На виконання Закону України «Про забезпечення доступності надання первинної медичної допомоги в сільській місцевості» Коломийським  районним центром первинної медико-санітарної допомоги внесено зміни в План формування спроможної мережі медичних закладів, в якому зокрема передбачена реорганізація фельдшерсько-акушерського пункту (ФАП) села Рунгури в амбулаторію загальної практики сімейної медицини зі структурним підрозділом – ФАП села Слобода. На чергову сесію Печеніжинської селищної ради ОТГ підготовлено проект відповідного рішення. На оперативній нараді у селищного голови Ігоря Довірака за участю директора та головного бухгалтера районного центру первинної допомоги Богдана Джалапина і Тетяни Хоміцької, завідувача Печеніжинської амбулаторії Святослава Макара розроблено дорожню карту щодо початку функціонування амбулаторії в селі Рунгури в 2020 році. На даний час для майбутньої амбулаторії наявне все необхідне медичне обладнання, меблі та автомобіль «Нива», для забезпечення роботи медичного персоналу та обслуговування викликів. Таким чином, це дасть можливість наблизити первинну медичну допомогу жителям сіл Рунгури та Слобода.

Крім того, на оперативній нараді обговорено питання відновлення опалення колишнього приміщення Печеніжинської лікарні з метою забезпечення роботи в ньому пункту екстреної медичної допомоги, лабораторії та кабінету фізіотерапевтичного лікування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше