Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Насильству не місце серед людей!

Новина
28.11.2022
Традиційно в Печеніжинській громаді щорічно проводиться Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства" з метою привернення уваги до проблем подолання насильства, протидії торгівлі людьми та захисту прав.
 
Велика кількість українців з початку війни постраждали від прямого фізичного насильства, пережили залякування, ізоляцію, катування, були позбавлені можливостей користування основними ресурсами та правами.
 
Однак це не зламало людей у прагненні до захисту і відновленні своїх прав.
Саме тому тема подолання будь-яких проявів насильства дуже актуальна. За участі спеціаліста Служби у справах дітей Володимира Знайди, поліцейського офіцера громади Володимира Гуцуляка та начальниці відділу соціальної роботи Іванни Семенович відбувся круглий стіл, де спеціалісти мали можливість обмінятися інформацією, фаховими порадами та особливостями роботи з постраждалими від насильства.
 
Всі люди мають право на мир та безпеку!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше