Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обмін досвідом — це завжди взаємозбагачення

Молодіжна рада
18.12.2019

Нещодавно в м. Львів відбувся міні-форумі «Енергія молоді для розвитку громад», організований Фондом Ганса Зайделя, який зібрав молодь з громад всієї України, а Івано-Франківщину представляла Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ.

Експертною думкою стосовно стратегії розвитку молодіжного середовища в громаді та ефективного планування діяльність молодіжних рад, щоб вони були максимально дієвими, ділилися модератор заходу, голова Правління Інституту врядування Анатолій Чемерис та координатор проектів фонду Олег Ватаманюк.

Роботу Молодіжної ради Печеніжинської ОТГ презентувала заступниця голови МР Марія Козьменко, ділилася історіями успіху, дієвими практиками, розповідала про досягнення, плани на майбутнє та проблеми, які найчастіше зустрічаються під час роботи з молоддю. Під час заходу молодь мала можливість поспілкуватися у неформальній обстановці та створити підгрунтя для майбутньої співпраці.

Навчання та обмін досвідом – це найкраще натхнення для роботи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше