Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у громаді

Медицина
31.03.2020

Підступність COVID-19 у тому, що перші симптоми з'являються не одразу, а впродовж 14-ти днів після зараження. А відповідно людина небезпечна для інших ще до того, як появляться видимі ознаки захворювання - підвищення температури чи кашлю.
?Станом на 0️⃣9️⃣0️⃣0️⃣ 3️⃣1️⃣ березня уже для 29-ти жителів громади успішно завершилася 14-ти денна самоізоляція після повернення з-за кордону. У людей не виявлено ніяких підозр на зараження.
За добу зареєстровано 9 випадків ГРВІ, хворі також на самоізоляції.

?Нагадуємо, що особа, яка перебувала за кордоном або контактувала з людьми, які повернулися з-за кордону повинні самоізолюватися на 14 днів.

Під час карантину маска, навіть саморобна, рукавички та окуляри мають стати невід’ємною частиною одягу.
Усе в наших руках, звісно, чистих і захищених від контакту. Ми маємо навчитися жити за новими правилами, які насправді не є складними, навпаки – під силу кожному з нас.

Будьте здорові, відповідально ставтеся до свого здоров'я та здоров'я близьких‼️

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше