Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Останній день літа в Публічній бібліотеці ім. В. Грабовецького смт. Печеніжин пройшов під девізом "Поінформований - значить озброєний"

Культура
01.09.2022
🌿☀️Останній день літа в Публічній бібліотеці ім. В. Грабовецького смт. Печеніжин пройшов під девізом
 
📣"Поінформований - значить озброєний".
 
З початку повномасштабного вторгнення багато людей зіштовхнулися з проблемою браку інформації з різноманітних юридичних питань, питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб на новому місці, а також питань медіаграмотності та протистояння фейковій інформації.
 
  • ✅«Знай свої права» та «Актуальні вакансії. Необхідні знання, щоб бути конкурентноспроможним»;
  • «Медійна грамотність та протидія фейковій інформації». Ось такі теми підготували для учасників семінару спеціалісти.
Всі присутні змогли отримати професійну юридичну консультацію від головної юристки сектору «Коломийське бюро правової допомоги» Марти Фучко, Під час зустрічі фахівцем було роз’яснено, що собою являє безоплатна первинна правова допомога та що таке вторинна правова допомога. Також повідомила адреси, куди мешканці громад можуть звернутись з проблемами які виникають.
 
І що найважливіше, це питання учасників семінару на які було надано професійну відповідь спеціалістом Мартою Фучко.
 
Захід відбувся в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.
 
Все буде Україна 🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше