Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Освітянський діалог

Освіта
28.08.2020

27 серпня 2020 року відбувся серпневий діалог освітян Печеніжинської об'єднаної територіальної громади  на тему: «Організація освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році в умовах пандемії».  В даному діалозі взяв участь голова громади, Ігор Довірак, який звернувся з вітальним словом та подякував керівникам, їхнім колективам за наполегливу роботу, а також побажав творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році. Під час діалогу  були окреслені основні досягнення минулого навчального року, виклики, які вдалось подолати, опанування дистанційної освіти, організоване завершення навчального року та підготовка до роботи у новому 2020/2021 н.р., також визначено основні пріоритети галузі освіти на навий навчальний рік.

Шановні освітяни Печеніжинської громади, прийміть слова щирої вдячності за роботу в 2019/2020 навчальному році.

Бажаємо усім вам миру і злагоди у житті, мудрості та виваженості у власних рішеннях, міцного здоров’я та віри в щасливе майбутнє, здійснення творчих задумів та найсміливіших мрій, нових здобутків, успіхів, перемог!

З початком нового 2020/2021 навчального року!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше