Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Пакунок малюка» повертається!

Новина
08.12.2020

Відтепер батьки знову можуть отримати бебі-бокс з усіма необхідними для немовляти речами. Розповідаємо, за яких умов надається така допомога. 

  • Якщо дитина народилася після 24 жовтня, ви можете отримати «пакунок малюка» у пологовому будинку.
  • Якщо дитина народилася поза медичним закладом або там відсутні бебі-бокси, його можна отримати в управлінні соцзахисту населення протягом 30 днів після народження дитини.
  • Грошова компенсація виплачується, якщо бебі-боксів не було в наявності ані в пологовому, ані в управлінні соцзахисту. Для цього потрібно подати заяву на компенсацію в управлінні соцзахисту.
  • Якщо дитина народилася до 23 жовтня, ви маєте право лише на грошову компенсацію за «пакунок малюка». Подати заяву можна у відділі соціальної роботи у селищній раді або поштою в управління соцзахисту.
  • З 1 липня 2021 року з’явиться можливість самостійно обирати, що отримати: "пакунок малюка" чи грошову виплату.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше