Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Партнерство заради успіху

Новина
13.03.2020

В Печеніжинській селищній раді відбулася робоча зустріч представників партнерських громад з напрацювання спільного проекту у сфері туризму. У зустрічі взяли участь представники Ланчинської, Коломийської, Печеніжинської ОТГ та представниця Програми DOBRE Марина Дудяк.

Робочу зустріч розпочав голова Печеніжинської громади Ігор Довірак, наголосив на важливості діяльності робочих груп для досягнення спільної мети. Також відбулася консультація через Скайп зв'язок з експертом з туризму, директором ТОВ "Туристична агенція "Терра інкогніта" Сергієм Підмогильним, який надав рекомендації стосовно проекту. Поговорили про те, що треба зробити насамперед, бачення представників громад про результати спільної роботи і окреслили вектори руху.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше