Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Щиро вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння!» – Ігор Довірак

Новина
28.04.2019

Великодні дні – час для єднання, прощення та переосмислення. Це саме той час, коли треба забути про образи та негаразди.

Я глибоко переконаний, що проблеми та випробування, які сьогодні турбують кожного українця, повинні об’єднати Нас та зробити сильнішими. Нехай у Ваших серцях не буде місця зневірі та відчаю. Великдень нагадує Нам про духовне відродження, яке потрібне всім Нам, нашій громаді та всій країні.

Сьогодні ми Всі освячуємо паски та писанки, радісно і щиро вітаємо один одного, згадаймо і тих, хто у цей святковий день стоїть на сторожі миру.

Бажаю, щоб ми всі разом, нашою великою громадою, створили суспільство, де кожній людині будуть забезпечені гідні умови життя, увага і підтримка. Вдячний Вам, шановна громадо, за сумлінну працю, наполегливість та терпіння. Щастя, добробуту і благополуччя Вам і Вашим родинам!

З повагою, голова

Печеніжинської селищної ради

об’єднаної територіальної громади

Ігор Довірак

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше