Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Печеніжинський хореографічний колектив підтвердив звання «зразковий»

Культура
23.10.2020

Про те, що наші діти та молодь дуже талановиті та обдаровані відомо всім і вчора вкотре це було підтверджено, адже хореографічний колектив «Сузір’я» Будинку культури смт. Печеніжин підтвердив звання «Зразковий танцювальний колектив».

А починалося все ще в 2010 році, коли в рамках проєкту «Культурна спадщина Гуцульського регіону селища Печеніжин» був створений хореографічний клас, керівницею якого стала Леся Кандюк, а її ученицею була Ірина Юхненко, яка перебрала вміння та знання і зараз очолює танцювальні колективи «Сузір’я» та «Барви Карпат».
Від однієї назви цих колективів у залі лунають гучні оплески. За цих 10 років виросло чимало танцюристів, які встигли досягти успіхів на танцювальній ниві.
Комісія у складі: головного спеціаліста відділу культури і мистецтв Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації Христини Гук, завідуючої відділу фольклору та етнографії НМЦКіТП Стефанії Капустинської та методиста НМЦКіТП Олександра Заставного, відзначили високу майстерність та професійність артистів, а також створені належні умови та матеріально-технічне забезпечення для розвитку юних талантів.

Про здобутки й майстерність колективу свідчать чисельні гран-прі, дипломи, нагороди із конкурсів. І так буде надалі, адже велику підтримку колективи отримують від керівництва громади та відділу культури і туризму Печеніжинської ОТГ.
Пишаємося нашими талантами!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше