Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Податкова звітність — важливий та відповідальний період у діяльності підприємця

Новина
27.01.2021
Податкова звітність — важливий та відповідальний період у діяльності підприємця ✍
Саме тому "Офісу розвитку МСП" разом з Наталією Нараєвською (Naraievska Nataliia) та партнерами проводить “Місяць податкової грамотності” та дає практичні знання про ведення бізнесу з точки зору податкового права в Україні ?
 
“Протягом місяця майбутні та діючі підприємці отримають роз'яснення у публікаціях та зможуть прийняти участь у вебінарах, підвищити свою податкову обізнаність, знайти відповіді на питання та попередити можливі помилки і штрафи”, — говорить Наталія Нараєвська, випускниця програми #gnrNext для лідерів соціальних змін від Бізнес-школа МІМ, засновниця проекту “Податкова грамотність”, керівник проектів податкової практики Клочков&партнеры
 
? Основна увага буде зосереджена на таких темах ⬇
  • Відкриття бізнесу. Податковий інструктаж: з чого почати?
  • Типові помилки в роботі підприємців з точки зору працівника податкової.
  • Зміни в податковому законодавстві у зв’язку з карантином.
  • РРО для підприємців в 2021 році.
Також буде проведено два практичні вебінари, де буде блок “запитання-відповідь”.
Ви можете поставити запитання консультанту завчасно або під час вебінару.
Слідкуйте за новинами на нашій сторінці.
 
Інформація про доступ на вебінар буде повідомлено додатково.
Вебінари проводить Ірина Нараєвська (Ирина Нараевская) — податковий адвокат, спеціалізація досудове врегулювання податкових спорів, експертка з 14-річним досвідом в податковому праві, партнерка АО “Клочков та партнери”. Громадська діячка, з 2020 року — член громадської ради при Міністерстві фінансів України.
 
"Всі активності проєкту “Місяць податкової грамотності” проводяться безкоштовно з метою підвищення фінансової грамотності громадян, які бажають стати підприємцями або вже діють", - Kseniia Savchenko, консультант з розвитку інфраструктури МСП та бізнес-послуг Офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO.
Більше про теми та дати вебінарів на порталі: https://sme.gov.ua/events/misyats-podatkovoyi-gramotnosti/
 
Проєкт “Місяць податкової грамотності” є продовженням співпраці в межах підписаного меморандуму між Офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO при Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та ГО “Яскраві вчинки” ?
Інформаційний партнер: delo.ua ?
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше