Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Погіршення погодних умов

Оголошення
09.02.2021

У зв’язку з виходом південного циклону 11 лютого по області очікується ускладнення погодних умов: значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, в Карпатах - сильний дощ та мокрий сніг. На дорогах очікується ожеледиця, приріст снігу 10-20 см.

Такі погодні умови відповідають І - жовтому, в Карпатах - ІІ, помаранчевому рівню небезпеки. З 12 лютого очікується значне зниження температури: вночі до 9-16, вдень до 7-13 морозу. 15-18 лютого - без істотних опадів, подальше зниження температури на 4-8 градусів.

Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів та порушення, на окремих ділянках доріг - до припинення руху транспорту.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше