Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Покрокова інструкція подання електронної петиції

Новина
14.05.2020

?Завдяки можливостям електронних ресурсів, до органів місцевого самоврядування можна звернутися віртуально – через сервіс електронних петицій.
➡️Якщо ви готові для змін, готові вирішувати проблемні питання, тоді для вас ми розкажемо алгоритм дій для подання електронної петиції.
Електронна петиція — це форма колективного звернення громадян до центральної влади або органу місцевого самоврядування.
Порядок подання електронних петицій на рівні Печеніжинської селищної ради врегульовано у 2019 році. В березні на сесії ради було прийняте положення про електронні петиції. Там зазначено про терміни збору підписів, їх кількість і таке інше.

Детальніше тут ?https://pnotg.gov.ua/storage/documents/documents/1b3be55b8c6e94ef2b6033f3b68de6a2.pdf
Зазвичай всі питання у невеликих селищах чи селах вирішуються на рівні письмових колективних та індивідуальних звернень.
Але між ними різниця є: петиція має конкретні часові, числові і законодавчі рамки, а також вимоги до обов'язкового виконання.
Покрокова відеоінструкція як подати електронну петицію ?

                             

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше