Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Новина
12.03.2020

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою здійснення контролю за додержанням правил розрахунку та сплати єдиного податку, наповнення місцевого бюджету, що надасть змогу спрямувати отримані кошти від сплати податку на вирішення соціальних проблем територіальної громади та покращення інфраструктури громади, з метою встановлення ставок податку та пільг на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у Печеніжинській ОТГ повідомляємо, що 12.03.2020 року на офіційному веб-сайті Печеніжинської селищної ради https://pnotg.gov.ua опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішеннь Печеніжинської селищної ради, а саме:

  1. «Про встановлення єдиного податку на території Печеніжинської об’єднаної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області»
  2. « Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Печеніжинської об’єднаної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області»

Суб`єкти підприємницької діяльності, підприємств, установ, організацій усіх форм власності та населення можуть надавати свої зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Печеніжинської селищної ради ОТГ в усній та письмовій формі протягом 1 місяця з моменту оприлюднення на веб-сайті Печеніжинської селищної ради ОТГ, надсилаючи у відділ загально-організаційної роботи апарату Печеніжинської селищної ради електронною поштою, або за адресою: 78274 Івано-Франківська область, Коломийський район, смт. Печеніжин, вул. Незалежності, 15, е-пошта pechenizhyn_s_rada@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше