Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представник облдержадміністрації Мирослава Саманів вивчала проблемні питання розвитку громади

Новина
15.10.2020

Представник облдержадміністрації Мирослава Саманів вивчала проблемні питання розвитку Печеніжинської об’єднаної територіальної громади

Згідно протоколу наради у голови ОДА Віталія Федоріва щодо закріплення керівництва облдержадміністрації за територіальними громадами області визначено керівників структурних підрозділів. Печеніжинську об’єднану територіальну громаду закріплено за завідувачем сектору оборонної роботи апарату облдержадміністрації Мирославою Саманів.
Сьогодні, 15 жовтня, така поїздка відбулася у Печеніжинську ОТГ, де Мирослава Саманів спільно з селищним головою Ігорем Довіраком, першим заступником селищного голови Михайлом Стефанюком та виконуючим обов’язків старости села Рунгури Василем Григоровим спільно обговорили проблемні питання розвитку територіальної громади, для вирішення яких потрібна підтримка владних структур.
Одне з важливих проблемних питань – це ремонт доріг загального користування місцевого значення, які перебувають на балансі Департаменту розвитку громад, територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франкіської ОДА. Стан доріг незадовільний, дороги мають значні дефекти, зруйноване і дуже пошкоджене існуюче покриття.
Під час зустрічі йшлося про берегоукріплення та розчистку русел річок, а також селищний голова наголосив про потребу в капітальному ремонті аварійного моста на автодорозі С090706 Великий Ключів – Молодятин в смт. Печеніжин на річці Сопівка.

Також Мирослава Саманів рекомендувала представникам влади брати активну участь в написанні проектів, які будуть фінансуватися за рахунок коштів Державного Фонду Регіонального Розвитку, здійснювати напрацювання в даному напрямку роботи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше