Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація книги Наталії Сметанюк «Все, що на серці»

Культура
27.02.2020

«Стежками талантів в любові до краю»  під такою назвою 26 лютого в Публічній бібліотеці ім.В.Грабовецького відбулася презентація книги Наталії Сметанюк. Зустріч з поетесою продовжила серію зустрічей з цікавими особистостями краю. 

На ювілей Наталії Іванівни родина зробила приємний подарунок, а саме сприяла в організації презентації книги ластівки «Все, що на серці», в яку вплелися віночком і чистий передзвін рідної мови, золотий берег дитинства, блакитні стрічки рік, акварелі синіх гір та біль за долю України.

Благословив збірку Коломийський декан ПЦУ настоятель церков сіл Підгайчики та Малий Ключів, брат ювілярки – Михайло Сметанюк. Багато вітань линуло в адрес поетеси від рідних та друзів, а також Наталію Сметанюк привітав селищний голова Ігор Довірак. Музичні вітання линули від викладача Печеніжинської дитячої  музичної школи Ольги Лавріненко та фольклорного колективу «Надвечір’я» містечка Печеніжин, а розвеселили гостей родинний дует «Терті пляцки» гуморескою «Свекруха і невістка».   

Приємною несподіванкою для поетеси було те, що її вірш «Селу і односельчанам» прозвучав у виконанні ансамблю дівчат БК смт. Печеніжин, покладений на музику художнім керівником Марією Явдошняк.

Гості заходу мали можливість поспілкуватися з Наталією Сметанюк та поринути в атмосферу її поезії, відчувши нотки незвіданої туги за рідним краєм.
Зустріч викликала великий інтерес серед шанувальників поезії.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше