Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація виставки художниці-самоуки Оксани Микитюк

Новина
18.09.2020

Талановита художниця малює картини масляними та акриловими фарбами. ЇЇ роботи виконані мастихіном, пальцями а також пензлями. Тематика різножанрова: пейзаж, натюрморт, дуже любить малювати квіти. Родзинкою є те, що художниця вручну розписує одяг і створює принти, які роблять прості речі дизайнерськими. А акрилові фарби є екологічно чистими і безпечними, майже ідентичні тим принтам, з якими продається заводський одяг.

На заході був присутній селищний голова Ігор Довірак, який привітав талановиту художницю та побажав творчої наснаги та натхнення для майбутніх робіт.

Насолодитися талантом та помилуватися роботами художниці Ви можете відвідавши Публічну бібліотеку ім. Володимира Грабовецького селища Печеніжин.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше