Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Продовжується збір пропозицій до бюджету громади на 2020 рік

Оголошення
18.10.2019

Шановні жителі Печеніжинської ОТГ! Ви можете впливати на місцеву бюджетну політику. Все що вам необхідно для цього, надати свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень міської влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

В рамках проекту Програми DOBRE "Доброчесні громади" продовжується збір пропозицій до бюджету громади на 2020 рік, який здійснюється:

Всі зібрані пропозиції будуть систематизовані для врахування при підготовці проекту бюджету Печеніжинської ОТГ на 2020 рік, а також оприлюднені. Тож, долучайтесь до подання пропозицій та самостійно визначайте, на що саме варто спрямувати частину бюджетних коштів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше