Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! АТ "Прикарпаттяобленерго" терміново звертається до мешканців області з наполегливим проханням: прямо зараз та на кілька наступних днів знизьте енергоспоживання до мінімуму!

Важлива інформація
28.11.2022
⚡️Увага! АТ "Прикарпаттяобленерго" терміново звертається до мешканців області з наполегливим проханням: прямо зараз та на кілька наступних днів знизьте енергоспоживання до мінімуму!
 
Доведено новий ліміт потужності для Прикарпаття. Цей ліміт не дозволяє покрити 42% потреби. В області застосовані одночасно погодинні та аварійні вимкнення.
Тому:
  • ❗️Вимкніть енергоємні прилади, відкладіть прибирання та прання! Саме ці кроки допоможуть знизити навантаження на електромережу та уникнути тривалих відключень споживачів.
  • ❗️Вимкніть з розеток усі прилади, а коли світло з‘являється, не вмикайте все одночасно.
Просимо бізнес-клієнтів вимкнути вивіски та зовнішнє освітлення, та не залишати освітлення в неробочий час. Від цього залежить час подання електроенергії.
 
Допоможіть енергетикам вирівняти ситуацію та відновити баланс в Єдиній енергетичній системі України!
 
Саме від нас зараз залежить, чи буде світло в кожній оселі найближчим часом.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше