Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дізнатися розмір субсидії тепер можна он-лайн

Соціальна сфера
03.12.2019

Щоб дізнатися, призначено чи не призначено вам субсидію, тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. В Україні вже запрацював публічний реєстр одержувачів субсидій. 

У реєстрі можна перевірити наявність субсидії за будь-якою адресою в Україні. На сайті показується розмір отриманої субсидії за всі періоди, а також за місяць. При цьому особисті дані при пошуку не висвітлюються.

За посилання https://subsidii.ioc.gov.ua українці мають змогу ввести свою поштову адресу і дізнатися, чи призначено їм субсидію та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони.

Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій створений Урядом вперше в історії незалежної України. Він дає змогу ефективно контролювати кожну гривню, виділену з державного бюджету на допомогу населенню у сплаті комунальних послуг, підвищити адресність допомоги й покращити ефективність програми житлових субсидій.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше