Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робота вчителів громади в умовах карантину

Освіта
01.04.2020

Робота вчителя і без карантинного режиму була достатньо складною — спробуй зайти до класної кімнати, вгомонити тридцятеро дітей, вкласти їм до голів усе, що передбачила шкільна програма, а до того ж зробити це цікаво — так, щоби їм це ще і сподобалося.
А тепер прийшлося вийти на новий рівень: умови всі ті самі, мінус класна кімната, плюс екран комп’ютера.

Вчителі нашої громади використовують різноманітні ресурси для дистанційного навчання.
Окрім безпосереднього навчання знаходять час, щоб приділяти увагу і спілкуванню, обміну новинами, цікавинками між самими дітьми.
А ще вчителі постійно проходять онлайн-курси, отримують сертифікати та розвивають нові компетенції, переглядають безліч відео-інструкцій, щоб зробити дистанційний навчальний процес ефективним, цікавим та результативним.

Наставники зберігають спокій, бадьорість, транслюють це дітям, бо впевнений спокійний вчитель — це велика частина успішного дистанційного навчання.

Всім здоров’я та успіхів у навчанні.

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше