Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Селищний голова Ігор Довірак провів особистий прийом громадян

Новина
04.03.2020

З метою розгляду, вивчення існуючих проблемних питань та пошуку можливих шляхів їх вирішення, 04 березня відбувся особистий прийом громадян селищним головою Ігорем Довіраком.

Під час зустрічі з жителями смт. Печеніжин (куток Окопище) було обговорено чимало актуальних питань стосовно багатьох аспектів життєдіяльності.

Порушувались питання:

  • щодо встановлення мостового переходу через річку Лючка;
  • щодо проведення вуличного освітлення;
  • щодо виділення техніки для прочистки окопів;
  • щодо ремонту дороги;
  • щодо заміни перегорілих лампочок у ліхтарях вуличного освітлення;
  • інші питання.

За підсумками розгляду звернень були прийняті відповідні рішення. Селищним головою дано доручення щодо виконання поставлених завдань.

P.S. Особистий  прийом громадян здійснюються керівництвом виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади згідно з графіком затвердженим рішенням виконавчого комітету селищної ради від 10.12.2019 №322 «Про організацію прийомів громадян з особистих питань керівництвом виконавчого комітету селищної ради об’єднаної територіальної  громади у 2020 році».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше