Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартувала шкільна футбольна ліга

Спорт
02.10.2019

01 жовтня 2019 року у Печеніжині на майданчику зі штучним покриттям відбулось урочисте відкриття І етапу змагань шкільної футбольної ліги Івано-Франківської області серед юнаків старшої вікової категорії (учні 5-6 класів), що проходить у рамках реалізації в Україні пілотного проекту «UEFA GROW». В урочистому відкритті взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайло Яворський, який привітав учасників з початком змагань і побажав юним футболістам вдалої гри та здобуття перемог.

Підкреслив важливість даного проекту для залучення підростаючого покоління до занять спортом представник федерації футболу Коломийського району, координатор проекту «UEFA GROW» Олександр Гнатюк і подарував командам футбольні м’ячі для розвитку футболу у закладах освіти та підвищення спортивної майстерності учнів.

По закінченню урочистого відкриття на поле вийшли футболісти Печеніжинського ліцею та Молодятинської гімназії, які у результаті запеклої боротьби не виявили переможця та закінчили свій матч з рахунком 0:0, у інших матчах 1-го туру зафіксовано такі результати: Сопівський ліцей – Княждвірський ліцей 0:0, Рунгурський ліцей - збірна Кийданецької та Марківської гімназій 2:0, Слобідська гімназія – Малоключівська гімназія 6:1.

Бажаємо командам вдалих виступів у наступних матчах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше