Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сила громади в єдності!

Новина
03.04.2020

?На заклик у пошуку волонтерок для пошиття захисних масок відгукнулося чимало жительок громади.
Матеріали, необхідні для пошиття уже у майстринь і вони розпочинають роботу з пошиття масок?
Зараз жінки та дівчата трудяться над захисними масками, щоб вже зовсім скоро вони стали в нагоді всім тим, хто найбільше цього потребує.

?Зручність власноруч пошитих масок у тому, що їх можна використовувати декілька разів. Носити таку маску можна до 3-4 годин. Звісно, як наголошують медики, маска потрібна найперше хворим, щоб вони не заразили оточуючих. А також медикам і тим, хто доглядає хворих, щоб захистити себе. Проте зараз у період карантину маска не буде зайвою для всіх нас – вона допоможе менше торкатися руками обличчя, що вкрай важливо, коли виходите у магазин, аптеку чи деінде. Але не забувайте, що марлеву чи тканинну маску потрібно прати та прасувати.
?Щира подяка за те, що допомагаєте і не залишаєтеся осторонь!

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше