Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«СИЛЬНІ, КОЛИ ОБ’ЄДНАНІ» під таким гаслом 30 травня 2024 року в розважальному комплексі «ТРОЯ» міста Коломиї відбувся ІІ районний благодійний аукціон

Новина
31.05.2024

«СИЛЬНІ, КОЛИ ОБ’ЄДНАНІ» під таким гаслом 30 травня 2024 року в розважальному комплексі «ТРОЯ» міста Коломиї відбувся ІІ районний благодійний аукціон з ініціативи голови Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова на підтримку Збройним Силам України, зокрема для воїнів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Печеніжинську громаду, долучившись до благо чинності, в торгах представили  ТОВ «АКРІС-ЗАХІД». Товариство придбало лот під №25 картина на полотні «Твоя зброя», автор Мар’яна КОСИКА, за ціною 40 тис. грн.

Серед представлених лотів були  вироби  учнів Печеніжинськоїспеціальної школи Івано-Франківської обласної ради, зокрема:

  • Лот під назвою «Стильна гуцульська килимова доріжка» - виконана ученицями 10 класу, який пішов з молотка за 50 тис. грн.
  • Лот під назвою «Дерев’яний декоративний ліхтар-підставка» - виконаний учнями 6 класу , викупили за 10 тис. грн.

Щиро дякуємо всім за зроблені внески. Та найбільші слова вдячності нашим Захисникам і Захисницям, які мужньо стримують російську навалу на лінії фронту. Спокій наших домівок, спокій близьких – у їхніх надійних і сильних руках.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше