Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні на території Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря відбувся поминальний захід «Різдвяна зірка пам'яті»

Новина
17.01.2024
Сьогодні на території Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря відбувся поминальний захід «Різдвяна зірка пам'яті», присвячений вшануванню пам'яті загиблих Героїв, які віддали своє життя у боротьбі за свободу і незалежність України.
Участь в заході взяли родини загиблих воїнів, керівництво та працівники Івано-Франківської ОДА, Коломийської РДА, районної ради та громад району.
 
На подвір’ї монастиря відбулося освячення додаткових стел Стіни пам’яті загального Меморіального комплексу з іменами та фотографіями загиблих воїнів. Опісля була відслужена Панахида за душі спочилих Українських Героїв, під час якої поіменно пом’янули кожного загиблого воїна та пролунав Дзвін пам'яті.
 
"Завжди пам’ятаймо про Героїв, які віддали своє життя за право на Свободу і Гідність. Вони – приклад незламності та самовідданості для кожного з нас, їх імена назавжди вписані золотими літерами у книгу пам’яті та історії українського народу", - повідомляє Коломийська районна державна адміністрація.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше