Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні представники команди ГО "Трикутник" відвідали нашу громаду

Новина
17.08.2023
Познайомили присутніх з роботою громадської організації та соціальної ініціативи Вулик Змістів 🐝, розповіли про свій проєкт, який реалізовують та яка користь для ВПО.
Домовилися про співпрацю і уже 5 вересня в Печеніжинській громаді відбудеться тренінг: Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у новій громаді.
 
Якщо ви давно намагаєтеся знайти роботу, маєте велике бажання працевлаштуватись, але щось не виходить? Заважає відчуття розгубленості, невпевненість або просто важко вийти з зони комфорту? То запрошуємо на корисний та цікавий тренінг.
 
Будуть цікаві вправи, поради, новини з ринку праці. Додатково, смачний обід та кавоперерва зі смаколиками, все безкоштовно.
Дата: 05.09.2023
Час: 10:00
Місце: смт.Печеніжин, вул.Незалежності,13.
*Тренінг розрахований на ВПО, які проживають в Печеніжинській громаді.
 
Реєстрація за посиланням:
Проєкт «Вулик Змістів – Працевлаштування» реалізується за сприяння чеської гуманітарної організації "Людина в біді" (@PeopleinNeedUkraine) та фінансової підтримки Європейського Союзу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше